Parteneri

Suplimente nutritive - Sprint Pharma - Producator suplimente alimentare

Sprint Pharma

Producator de suplimente nutritive
Sprint Pharma este prezent pe piata din Romania inca din anul 2005, in postura de importator/producator de suplimente nutritive. Portofoliul de produse cuprinde formule care au la baza atat beneficiile tratamentelor naturiste traditionale cat si rezultatele ultimelor cercetari stiintifice in domeniu.

Minifarm

Farmacie
O companie cu capital 100% romanesc, ce formeaza un lant de 60 de farmacii, pozitionate in zona de sud-est a tarii si adaptate nevoilor pacientilor. Ofera o gama larga de produse, consiliere de frumusete, produse homeopate, dar si eliberarea de retete gratuite si compensate.

Catena

Farmacie
Catena se afla in topul farmaciilor din Romania. A fost infiintat in anul 2000 si se afla intr-o continua dezvoltare, oferind clientilor, sfaturi profesioniste din domeniul sanatatii si frumusetii, precum si informatii despre produsele din farmacii.

SensiBlu

Farmacie
Sensiblu este una dintre cele mai mari retele de farmacii sub acelas brand din Romania, cu un numar de peste 400 farmacii. Isi propunem, ca impreuna cu partenerii lor, sa contribuie la cresterea calitatii vietii oamenilor, printr-o gama larga de produse, prin servicii si sfaturi profesioniste, intr-un mod placut si accesibil.

Onedia

Distribuitor produse naturiste
Este o firma de distributie produse naturiste, infiintata in anul 1997 cu capital integral romanesc, ce doreste sa „aduca natura” la toti cei care au nevoie de ajutorul ei binefacator si cred in comorile ascunse in plante.
Cum va putem ajuta?

Contactati-ne pentru orice informatie legata de produsele Kellagon, sau despre alte suplimente nutritive.

Pietre la rinichi? Scapa de ele cu produsul nostru