10.00lei

BABY CARE® Delicious Drink – bebelusul tau sufera de colici abdominale? Amelioreaza-le cu produsul nostru!

Baby Care Delicious Drink – Tratamentul natural pentru colici la copii

Combinaţia 100% naturală, unică şi deosebit de eficientă a mai multor ingrediente cunoscute în ceea ce priveşte remedierea rapidă a tulburărilor gastro-intestinale ale sugarilor şi copiilor mici, BABY CARE® Delicious Drink este soluţia ideală pentru liniştirea puiuţului tău, impotriva durerilor cauzate de colici abdominale!

Anasonul, Muşeţelul, Lemnul-Dulce, Sunătoarea, Menta au proprietăţi calmante, antispastice, carminative şi anticolicative. Cantitatea redusă de mentă scade riscul apariţiei constipaţiei, des întâlnit la alte produse pe acest spectru.

Adaosul de vitamina C creşte randamentul preparatului, cunoscută fiind acţiunea acestei vitamine în facilitarea absorbţiei de la nivel intestinal, pe lângă rolul imunostimulator al ingredientului.

Dizolvarea si in lapte – Delicious drink are avantajul de a fi atat hidrosolubil ( se dizolva in apa), cat si liposolubil (se dizolva in lapte).

Pentru starile de agitatie ale bebelusului, produsul contine valeriana in cantitate optima, cu rol linistitor. – in locul frazei cu valeriana.

Valeriana are rol de liniştire, ştiut fiind faptul că durerile cauzate de colici abdominale, sunt asociate şi cu o stare de agitaţie destul de acută a bebeluşului.

Nu în ultimul rând, Delicious Drink are un gust deosebit de plăcut, iar bebeluşul tău îl va adora! Produsul nu conţine zahar!