25.00lei

Cartilage Repair – daca ai dureri articulare, sau ai suferit un traumatism articular, iti propunem produsul nostru.

Cartilage Repair – Supliment alimentar ce ajuta la cresterea mobilitatii articulatiilor

Cartilage Repair are rol in formarea si refacerea cartilajului. Cartilage Repair este un complex natural de plante, vitamine si minerale ce ajuta la intarirea si cresterea mobilitatii articulatiilor, reducand in acelasi timp durerea asociata.

Cu o formula atent echilibrata si bogata in substante active cu rol in formarea si refacerea cartilajului, acest preparat este unic pe piata din Romania. Are un puternic rol antiinflamator (de regula, durerea este generata de prezenta unei inflamatii) si antitumoral, confera elasticitate si creste rezistenta cartilajului, stimuleaza sinteza acidului hialuronic, a colagenului si a proteoglicanilor.De asemenea amelioreaza manifestarile neplacute aparute in urma afectării articulare prin traumatisme sau suprasolicitare.

Spre deosebire de produsele de sinteza cu rol antiiflamator, nu are gastro- si hepatotoxicitate, nefiind necesara asocierea lui cu hepato sau gastroprotectoare.Mentine stabilitatea si integritatea tesutului conjunctiv: cartilaje, tendoane, ligamente, piele, unghii. Corecteaza eventualele tulburari de dezvoltare al sistemului osteo-articular.

Nu in ultimul rand, produsul ajuta la cresterea vascozitatii lichidului sinovial (denumit si lichid articular), zona-tampon ce contine proteine si acid hialuronic care lubrifiaza si amortizeaza, imbunatatind mobilitatea articulara.

Indicatii:

Cartilage Repair este indicat atat persoanelor ce sufera de leziuni incidentale (luxatii, entorse, contuzii, tendinite, chiar si fracturi osoase, pentru refacerea mobilitatii articulare post-imobilizare, inclusiv pentru sportivi), dar si celor ce sufera de probleme cronice la nivelul ligamentelor: boli inflamatorii articulare (artrita, osteoartrita, reumatism articular, poliartrita reumatoida, spondilita sero-negativa), boli articulare degenerative (artroza, gonartroza, coxartroza).

Mod de administrare:

1 capsula de 2 ori pe zi, minim 3 luni, cu o cantitate suficienta de lichid.

Prezentare:

30 capsule