22.00lei

Digest Control – Ai o digestie lenta? Digestie usoara si absorbtie eficienta cu digest control!

Digest Control – Supliment alimentar ce ajuta la imbunatatirea digestiei

Enzimele digestive, produse în principal la nivelul pancreasului şi al intestinului subţire, au rolul de a descompune nutrienţii din hrană, astfel încât să poată fi absorbiţi corespunzător în organism si sa contribuie la o digestie usoara. Enzimele ajută organismul să utilizeze beneficiile vitaminelor, mineralelor, proteinelor şi hormonilor, asistând numeroase reacţii metabolice, chimice şi biologice. Cu o formulă alcătuită din enzime digestive de origine naturală, Digest Control poate asigura suport enzimatic la nivelul stomacului si al pancreasului, contribuind în acelaşi timp la secreţia normală de sucuri gastrice şi bilă.

Actiune:
Stimuleaza digestia.

Indicatii:
Digest Control poate ajuta pacientii ce sufera de pancreatita, adenocarcinom pancreatic, indigestie, meteorism, flatulenta, eructatii, sindrom dispeptic, sindrom de malabsorbtie, reflux gastro-esofagian, sindrom de intestin iritabil, enterocolita, boala celiaca.
Contribuie la intarirea capacitatii de autoaparare a organismului prin sustinerea sistemului digestiv in directia cresterii digestibilitatii si a gradului de asimilare a substantelor nutritive.

Mod de administrare:
2 – 3 capsule de pe zi, in timpul mesei

Prezentare:
30 capsule