Despre Kellagon

Ce este Kellagon?

Produsul este un adjuvant eficient in tratamentul litiazei şi al colicii renale, datorită substanţelor active ale celor două ingrediente: Ammi Visnaga şi Cymbopogon Proximus. Primul dintre ele, Ammi Visnaga, acţioneaza ca relaxant muscular, fiind folosit de sute de ani pentru diminuarea durerilor cauzate de pietre la rinichi.

Proximadiolul şi kelina au rol de spasmolitice prin acţiunea directă pe musculatura netedă de la nivel ureteral, ameliorand astfel şi durerea care insoţeşte spasmul. Prin kelloglicozide şi terpene, Kellagon are un efect diuretic datorat creşterii ratei filtratului glomerular.

 

De asemenea, produsul are şi efect litic (de spargere) asupra calculilor.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Gama de produse de top
100% naturale

Beneficiile aduse de produsele Sprint, pacientilor care au rezolvat cu ajutorul acestora, problemele de sanatate, ne-au facut sa fim pe un loc de cinste in randul producatorilor de suplimente nutritive din tara.

Cel mai bun raport
CALITATE/PRET

Luand in considerare efectele rapide in urma administrarii produselor Sprint Pharma, ne mandrim ca putem aduce un aport major in piata Fitoterapeutica din Romania punand la dispozitie consumatorilor cel mai bun raport CALITATE/PRET.

Peste 2000
de parteneri in tara

Colaboram cu peste 2000 de parteneri la nivel national, atat lanturi de farmacii si magazine naturiste cat si farmacii si magazine tip „Plafar” individuale, magazine on-line si retele de distributie.

Produse eficiente
destinate copiilor

Incepand din Ianuarie 2012, pastrand aceleasi VALORI care ne-au consacrat in atatia ani pe piata din Romania, dar si acelasi raport calitate/pret foarte bun, am lansat pe piata o noua gama de produse destinata copiilor, Marca Inregistrata

Portofoliu variat de
suplimente nutritive

Punem la dispozitia pacientilor din Romania un portofoliu de suplimente nutritive naturale format din:
– Produse de administrare PE TERMEN LUNG
– Produse CU EFECT RAPID

Implicati pe linia de
responsabilitate sociala

Incepand cu anul 2014, SPRINT PHARMA se implica activ pe linia de responsabilitate sociala, sprijinind persoanele aflate in dificultate. 

Ce trebuie sa stiti despre pietrele la rinichi?

Pietrele la rinichi sau calculii renali, se dezvolta din saruri si minerale care sunt transportate de urina.

Dimensiunea pietrelor, poate varia de la cativa mm la cativa cm, astfel ca eliminarea lor, prin tractul urinal, poate cauza dureri severe.

Care sunt simptomele?

  • dureri la nivelul pelvisului
  • dureri lombare
  • senzatie de arsura in timpul urinarii
  • hematurie (urinare cu sange)
  • varsaturi
  • pierderea apetitului

Frecventa pietrelor la rinichi

Barbati 12%
Femei 7%
Sanse de reaparitie a bolii 80%
Stilul de viata 45%

Pietre la rinichi? Scapa de ele cu produsul nostru